Шефът на столичното БСП Калоян Паргов "сготви" политическа магия

Шегуват се с лидера на "Леге" да занесе сорбе от вишни на вкисналата Нинова

Топ
10:00 - 29 Януари 2020
4646
Шефът на столичното БСП Калоян Паргов "сготви" политическа магия

Шефът на столичните социалисти Калоян Паргов "сготви" политическа магия с помощта на победителката от "Лорд ъв дъ шефс" Сидония Радева и под азотната мъгла с червени нюанси си пожела 2020-а да е година на промяната с развитие и за страната, и за БСП. А журналисти и политически анализатори се пошегуваха с него, че може да занесе сорбето от вишни, приготвено от Сидония, на вкисналата соцлидерка Корнелия Нинова, за да се заслади. 

Паргов отбеляза, че пластовете се разместват политически и в световен, и в европейски, и в национален, а и в чисто партиен план, особено предвид предстоящите избори в БСП. 

А каква политическа магия ще забърка партията, лидерът на Градския съвет коментира само с деликатна усмивка. "Ще видите", казва той. 

Пред Lupa.bg Паргов разкри, че сега столичната организация е заета предимно с районните конференции, но и номинирането на кандидати за бъдещ председател на Столетницата върви с пълна пара. Той прогнозира четирима, дори петима претенденти за бюлетината в прекия вот, като очерта до момента най-много гласове за настоящата шефка Корнелия Нинова, Кирил Добрев, Янаки Стоилов и Красимир Янков.