Шок! В "Мастър шеф" готвят по рецепта за котки!

Топ
11:11 - 06 Май 2020
3494
Шок! В "Мастър шеф" готвят по рецепта за котки!

Потресаваща задача получиха участниците в „Мастършеф“ - да сготвят по рецепта за котки! Претендентите за наградата от 100 000 лева трябваше да се вдъхновят от съставките в животинската храна, за да създадат гурме предястие, видя Lupa.bg.

Пред тях бяха поставени три кутийки с деликатеси за домашни любимци. В първата имаше фин пастет от пуйка; във втората - пай с агнешко и зелен боб; в третата - комбинация от заешко и дроб. След гласуване, участниците избраха да сготвят агнешко и зелен боб.

Театралната режисьорка Неда изкуши шефовете Силвена Роу, Петър Михалчев и Андре Токев с мини овчарски пай с агнешко, зелен фасул и млечен сос. Предястието на Красимир - тарт със зелен фасул, агнешко и чесново-млечен сос, поръсен с пръжки, също получи одобрение. Критиката се стовари върху мениджъра Мартин, чиято чиния с агнешки котлет с романеско, зелен фасул и ментово олио беше определена като „скучна, неадекватна, неатрактивна и анемична“. Маркетинг мениджърът Петя през сълзи направи жалък опит да сготви с основните съставки, а шеф Роу категорично отказа да опита проваленото ястие.