ШОКИРАЩО ПРИЗНАНИЕ: Дженифър Анистън любела Рос от "Приятели"

Свят
15:03 - 28 Май 2021
4043
ШОКИРАЩО ПРИЗНАНИЕ: Дженифър Анистън любела Рос от "Приятели"

Специалният епизод на "Приятели", излъчен вчера по HBO Max, със сигурност е телевизионното събитие на годината до момента. Освен сантиментални сълзи, 100-минутното предаване разкри и шокиращи тайни, които зрителите научават с четвърт век закъснение.

Оказва се, че любовта между Рос и Рейчъл - актьорите Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър, не е била само на екрана! Двамата признаха, че действително са имали романтични отношения в първите сезони на поредицата.

Водещ на шоуто беше Джеймс Кордън. На въпроса дали е имало закачки между някои от актьорите, Дейвид Шуимър призна: „В първия сезон много си падах по Джен. Мисля, че в един момент и двамата много си падахме един по друг.“ Това привличане обаче никога не е имало развитие, защото по това време и двамата са били в други връзки.

"Не знам как никой от останалите актьори не забеляза как постоянно се сваляме", заяви Шуимър. На което Мат Лебланк презрително отвърна, че колегата му е пълен идиот ако смята, че всички не са били наясно със закачката му с жената на Брад Пит.

"Мислех си - колко ще е тъпо, ако първата ми целувка с Дейвид е на екрана, а не в истинския живот. И точно така стана", призна пък Дженифър Анистън. И допълни, че поради невъзможността да са заедно извън сериала, двамата с Шуимър са пренасочили взаимната си любов в образите на Рейчъл и Рос.

Приятели приключи през 2004 г. след 10 много успешни сезона. В новия епизод, който вече е достъпен в платформата HBO Max, шестимата актьори се срещат отново след 17 години отсъствие от екрана.