Ще донесе ли фаталният №13 успех на Вики на "Евровизия"? (ВИДЕО)

Общество
20:35 - 20 Май 2021
4810
Ще донесе ли фаталният №13 успех на Вики на "Евровизия"? (ВИДЕО)

Българската участничка в "Евровизия" Виктория Георгиева ще представи тази вечер в Ротердам своята песен във втория полуфинал под номер 13. На сцената тя ще излезе качена върху скала, край нея ще тече "пясъчната река на отминаващото време".

"Едно от вдъхновенията зад сценичното представяне на "Growing Up is Getting Old" е любимата ми книга "Малкият Принц". Чувствам се повече от готова и заредена за полуфинала на 20-и май, който може да гледате на живо от 22:00 по БНТ1", споделя Виктория.

Зрителите в България не могат да гласуват за нашата песен, но публиката в цяла Европа и българите в чужбина могат да я подкрепят, за да продължи Вики участието си на финала на 22 май, събота.

"Притеснение нямам, по-скоро много се вълнувам, защото за първи път от толкова много време ще пея пред жива публика", заяви Виктория.

Десетки български музиканти подкрепиха нашето момиче и й пожелаха успех.

"Здравейте приятели, България отново участва в "Евровизия". Апелът ми е към всички българи в България и извън нея - да гласуваме за невероятно талантливата Виктория Георгиева", коментира Владимир Ампов-Графа.

"Тя е един от големите фаворити за победата и шансовете ѝ са огромни. Затова призовавам всички българи в чужбина да гласуват за нея", заяви и Орлин Павлов.

"Близо 200 милиона души от цяла Европа ще гледат най-голямото музикално събитие в Европа. Подкрепете Виктория, обръщам се към всички хора, които се намират извън границите на страната, тъй като можете да гласувате, само ако се намирате извън България", коментира Рафи Бохосян.

"Вики, желаем ти успех и само напред", обърнаха се към Виктория от БТР.

Музикантът и актьор Владимир Михайлов също пожела успех на нашата участничка на "Евровизия".

"Вярваме, че заедно можем всичко! Успех, Вики, ние сме с теб!", коментираха от ансамбъла ни по художествена гимнастика.

"Бих призовала българите в чужбина да гласуват и да ме подкрепят, както мен, и България, защото когато се обединяваме всички заедно сме много по-силни като нация. И тези, които не могат да гласуват, да ми изпращат позитивната си енергия, за да мога да се справя с тази нелека задача и огромна отговорност", заяви Виктория.