Ще предложи ли Башар Рахал брак на любимата си?

Топ
12:29 - 02 Февруари 2022
2779
Ще предложи ли Башар Рахал брак на любимата си?

Тази вечер започва новият сериал на БНТ – „Аз и моите жени“. 6-серийната комедийна драма ще въведе зрителите в живота на един амбициозен млад хирург, който попада в любовен триъгълник. Потисканите желания и търсенето на щастието ще доведат до житейски терзания и до поредица от комични ситуации.„Аз и моите жени“ е хармонично съчетание от сериозни и социални теми, поднесени с приятен и свеж хумор.

Сценарият е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова и Георги Иванов, режисьор е Боя Харизанова, а оператор – Борис Луканов. В главните роли зрителите ще видят актьорите Димитър Живков, Мария Сотирова и Христина Джурова. Участват още Башар Рахал, Росица Александрова, Димитър Баненкин, Явор Ралинов, Красимир Митов, Райна Караянева, Емануела Шкодрева, Чавдар Монов, Красимир Добрев и други.

Още в първия епизод зрителите ще се потопят в света на героите – привидно щастлив, но силно подвластен на изкушенията, които ги заобикалят. Как се стига до паралелна връзка, когато една двойка живее спокойно и с планове за съвместно бъдеще? Може ли един мъж да се влюби неочаквано и да заобича две жени едновременно? Потисканите желания и търсенето на щастието водят до житейски терзания и до поредица от комични ситуации, които сериалът „Аз и моите жени“ ще разплита всяка сряда и четвъртък в ефира на БНТ 1 до 17 февруари.

Филип и Христина

Първият епизод ни въвежда в живота на героите, сблъсква ни с техните рутинни ангажименти и загатва за предстояща промяна. Характерът и разбирането за живот на главните персонажи са представени чрез реакциите им в различни ежедневни ситуации. Хирургът Филип (Димитър Живков) е амбициозен, ерудиран, възпитан и модерен, но праволинеен човек, който, противно на своите убеждения, попада в любовен триъгълник и заживява двойствен живот с две различни жени – една в София и една в Бургас. Докато гради стабилно семейство и кариера на хирург-ортопед в София, работата му го отвежда и в Бургас, където през седмица работи в местна болница. Животът му е привидно подреден и щастлив.

Живее с дългогодишната си приятелка Кристина, с която е уверен, че ще прекара живота си. Плановете им за съвместно бъдеще са сериозни и дори планират сватба. Но в най-неочаквания момент, съдбата го среща с Мая, с която преоткрива себе си и неподозираните си желания. Той опитва по всякакви начини да излезе от клопката, в която сам се е поставил и се мрази, че не успява. Двата паралелни свята, в които заживява, са не просто случайна слабост, а огледален образ на собственото му раздвоение и кризата на личността, в която е попаднал, търсейки  удовлетворението и смисъла в забързания консуматорски живот около него. Как ще се промени животът на Филип, коя жена ще избере и дали ще полети с крилете на щастието, без да е обременен от наложените норми, предстои да разберем.

В първия епизод ще видим как Надето (Райна Караянева) намира годежен пръстен в джоба на любимия си д-р Крумов (Башар Рахал). Предстои да разберем дали Башар Рахал, в образа на д-р Крумов, ще предложи брак на Надето.

Райна Краянева в ролята на Надето