Ще се самоубият ли феновете на ЦСКА с (не)гласуването?

Вотът на много от привържениците в страната ще е невалиден, тъй като драскат по бюлетините

Спорт
15:10 - 29 Октомври 2023
7641
Ще се самоубият ли феновете на ЦСКА с (не)гласуването?

Феновете на ЦСКА продължават да искат нов стадион, или по-точно "Българска армия" да бъде реконструиран, какъвто всъщност е проектът. Жалбите от кандидата за кмет на софийския район "Красно село" - Николай Веселинов, засега осуетяват и бавят процеса. Гневни на това, хиляди фенове на най-титулувания български клуб, заявиха преди време, че ще покажат мощта си на местните избори, които са днес.

Софиянци продължават да таят надежди, че ще бъде избран адекватен кмет, както и общински съвет, които да побутнат напред реконструкцията на "Армията", но се оказва, че доста от тях драскат по бюлетините, което ги прави невалидни.

В социалните мрежи се появиха много снимки на хартиените носители от страната, на които е изписано: "Справедливост за ЦСКА", "ЦСКА ще има нов стадион", "К*р за БФС!", я там, където фигурира името на "професионалния жаблоподател", както всички заклеймиха Николай Веселинов, пише срещу фамилията му: "Не на платените жалбоподатели"!

Разбира се, всички фенове на ЦСКА имат своите фаворити, но от доста време насам те не успяха да се обединят зад едно име и да се гласува "анблок". Сега гласовете им за разхвърляни за други кандидати за кметове, които не са сред предварително сочените за фаворити, а голяма част от бюлетините ще са невалидни, което може да им изиграе лоша шега и после ще трябва да се сърдят сами на себе си.