Ще спрат ли „Шоуто на Николаос Цитиридис”?

Новини
12:40 - 15 Февруари 2022
8076
Ще спрат ли „Шоуто на Николаос Цитиридис”?

Николаос Цитиридис най-после реши да влезе във форма. Водещият на вечерното шоу по Би Ти Ви е тръгнал на фитнес от началото на годината. Гъркът е започнал да посещава столичен спортен център, където се поти 4 пъти седмично. Той има и изготвена хранителна програма. Заместникът на Слави Трифонов се стреснал, че столът му се клати и от есента вече може да няма предаване. От телевизията са поставили ултиматум на младока, че ако не вземе мерки да регулира теглото си, няма повече да се види в национален ефир, пише в. „Уикенд”.

За година водещият на вечерното предаване на Би Ти Ви успя да качи цели 30 кг. и започна едва да се побира в кадър. Стилистите на „Шоуто на Николаос Цитиридис” се видяха в чудо, защото не могат да го облекат в дори и най-големия размер костюм. Нова година, нов Николаос, така се е зарекъл Додо, както го наричат приятелите му, а на зрителите предстои да видят дали ще има положителна промяна в близките месеци. Цитиридис си е обещал да свали поне 20 кг. В момента тв водещият тежи почти 120 кг и трябва да падне под 100 кила.

Заместникът на Слави Трифонов има проблем с килограмите още от тийнейджърските си години, когато набивал вредна храна и се ошишкал.Младият водещ постъпи на работа в Би Ти Ви през 2020 г., като имаше ултиматум, който го задължил да отслабне с 35 кг, защото преди старта на шоуто тежал точно 120 килограма. Тогава водещият на вечерното шоу се стопил с мъчителна диета и спорт. Сега явно се надява по същия начин да се втали, защото иначе може да остане без работа. След като стана водещ, Додо се отдаде на мързел, вредна храна и това оказа влияние върху тялото му.

Гъркът за отрицателно време върна старите си форми и се налага сега отново да се измъчва с диети и фитнес.Най-проблемните му зони са бедрата, коремът и задните части, които се надява да успее да втали и да смъкне номерацията на облеклото си с поне два размера. От екип на вечерното предаване влизат в положението на 28-годишния грък и гледат да го дават само в далечен план или скрит зад бюрото си. В страницата на шоуто във фейсбук също се качват само внимателно подбрани снимки, които да не резилят дебелия Николаос.