Щерката на Стоичков сложила рога на мъжа си

Лука Белич обяви, че е бил мамен от съпругата си Христина

През ключалката
12:49 - 18 Март 2020
3348
Щерката на Стоичков сложила рога на мъжа си

Лука Белич, бившият зет на футболната легенда Христо Стоичков, обяви, че е бил мамен от съпругата си Христина и затова се е стигнало до развода. Тенисистът влезе в сръбския "Биг Брадър" преди броени дни, а преди това обяви, че разводът му с Христина в Америка е факт.

Все още обаче се чакат документите от България, където двамата сключиха брак на пищна сватба, а Стоичков вдигна скандал на журналистите, дошли да я отразят. В интервю от къщата на "Биг Брадър" Белич обяви, че Христина е въртяла паралелна връзка, докато двамата са били заедно и затова той си тръгнал.

На въпроса дали третият в любовния триъгълник е бил българин или американец, защото семейството живее в САЩ, бившият зет не можа да отговори с точност, но изказа предположение, че е българин. Екс съпругата му за дълго се усамотявала на терасата с телефон в ръка, който пък имал парола, недостъпна за Лука, пише hotnews.bg.

Един път, когато той изникнал до нея неочаквано и почти я хванал в крачка, та се разтреперила, започнала да вика :”Какво правиш тук?” и тогава Белич категорично разбрал, че е мамен, разказа самият той. В интервюто той бе категоричен, че станала между двамата не влияе на добрите му чувства към Христо Стоичков, който въобще не се бъркал в живота на младото семейство. „Не съм милионер, но живея добре”, отсече още бившият спортист по повод слуховете в Сърбия, че е един от най-състоятелните сръбски тенисисти.