Сигнал до Темида: Десислава Иванчева взела €75 000

Йордан Бонев внася сигнал срещу подсъдимата екс кметица на „Младост”, искала сваляне на властта

Новини
12:03 - 11 Септември 2019
3486
Сигнал до Темида: Десислава Иванчева взела €75 000

„Десислава Иванчева е взела 75 000 евро. Тя създава илюзия, че няма пари. Изведнъж стана диктатор. Иванчева и Георги Георгиев са по-фрапиращи случаи от Бисер Миланов – Петното”. Бомбата хвърли пред Нова телевизия Йордан Йорданов Бонев, който днес е пред Съдебната палата и ще внесе сигнали срещу подсъдимата бивша кметица на столичния район „Младост”.

Бившият съратник на Бисер Миланов вчера показа скандални видеа и чатове, на които именно Иванчева готви протести и иска да премахне кандидатът за главен прокурор Иван Гешев от съдебната власт. Планът е на 12 септември протестът на прерасне в масов за сваляне на действащата власт.

Вероятно еврото идва банкера-беглец Цветан Василев, който вече бе осветлен като един от спонсорите на кампанията срещу Гешев.

„Всеки нормален човек, който ходеше при нея да й помага, сега си замина”, коментира днес Бонев. „Аз заставам с името си зад сигнала. Очаквам удар по мен. Сигурен съм, че ще има реакция. Най-вероятно ще кажат, че записите са фалшиви, но това не е така. Ще предоставя всичко на властите”, отсече Йордан Бонев.