Симоне Индзаги: Трябва да възстановим енергията си за финала

Има голям шанс Шкриняр и Мхитарян да играят, Лукаку също може да стартира срещу Сити, призна наставникът на Интер

Спорт
14:58 - 30 Май 2023
1235
Симоне Индзаги: Трябва да възстановим енергията си за финала

"Шкриняр и Мхитарян подновяват тренировки. Много съм доволен, поздравих момчетата. Мачът срещу Аталанта беше изключително важен. Върнахме се в четвъртък в 5:30 сутринта. Не тренирахме, защото бяхме много уморени. Поздравления за тази група, малко слушахме и много работихме", заяви Симоне Индзаги.

"Дали Лукаку ще е титуляр в Истанбул? Ще видим, остават две седмици. Ще взема своите решения, но винаги за доброто на отбора. Свършихме страхотна работа с ротациите. Усилията на момчетата заслужават похвала", допълни наставникът на Интер.

"Да започнем силно мача срещу Сити е от фундаментално значение. Сега трябва да си починем, защото изхабихме много сили. Трябва да възстановим енергията си и няколко контузени играчи. Мхитарян, Шкриняр, Кореа, тази вечер имаше малък проблем с Д'Амброзио. Надявам се да възстановим тези момчета, ако не за Торино, поне за финала. От следващата седмица Шкриняр и Мхитарян ще се присъединят към групата. За Кореа и Д'Амброзио ще видим", сподели още той.

"Онана е невероятен вратар. Той веднага се опита да се наложи в състава. Ханданович също е страхотен, когато той играе, това е защото все още е голям вратар, а не защото е капитан. Андре е страхотен човек, той не мрънка когато не играе и е прекрасен вратар", завърши Индзаги.