Синът на Миньо Стайков пак опитал да инсценира отвличане

Да смени репертоара, пошегува се бъдещият главен прокурор Иван Гешев

Топ
15:34 - 05 Декември 2019
8116
Синът на Миньо Стайков пак опитал да инсценира отвличане

"Разбрах, че при задържането снощи Стайко Стайков отново се е обаждал на телефон 112, че го отвличат. Явно при него става рецедив. Може би трябда даа смени репертоара и да измисли нещо по-свежо". Така избраният за главен прокурор Иван Гешев коментира в Бургас поведението на задържания снощи в София Стайко Стайков, син на алкохолния бос Миню Стайков. За задържането му Lupa.bg извести по-рано днес.

Според главния секретар на МВР Ивайло Иванов Стайков е отказал да съдейства при проверка на брониран автомобил и негов кортеж, спрян за проверка. "Обяснил е, че е случайно в тази кола - бил се качил  на стоп. В брониран автомобил и с въоръжени хора? Това аз го приемам като подигравка с колегите и правосъдието като цяло", коментира Гешев.

Новоизбраният главен прокурор добави, че по делото за разкритите контрабандни цигари в Карнобат, за което бе задържан Миню Стайков, предстои внасяне на обвинителен акт в съда. Стайко Стайков е задържан за 24 часа, но е възможно мярката му да бъде удължена, научи Lupa.bg.