Сините представят "Аз съм Левски"

Утре Мъри Стоилов прекратява и делото си с клуба

Спорт
16:26 - 29 Септември 2020
926
Сините представят "Аз съм Левски"

Ръководството на Левски ще представи членските карти на клуба "Аз съм Левски", обявиха официално от "Герена". Още преди месец изпълнтелният директор на клуба Павел Колев призна, че възстановяването на членските карти е една от важните цели на клуба до края на годината.

Ето съобщението на "сините":

Уважаеми представители на медиите,

в сряда, 30.09 от 15:00 часа мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков съвместно с изпълнителният директор на клуба Павел Колев и управителят на официалния магазин на „ПФК Левски“ Пламен Петров ще представят членските карти на клуба „Аз съм Левски“

Събитието ще се състои залата за пресконференции в Сектор „В“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

На пресконференцията ще бъдат допускани представители на медиите единствено срещу предоставяне на валидна журналистическа карта.

По всичко изглежда, че утре Левски и най-успешният треньор на сините през последните 30 години - Станимир Стоилов, ще прекратят битката си в съда.

За това говорят действията на Мъри, който на 28 септември 2020 година е входирал молба за прекратяване на съдебното производство.

Самото дело пък ще се гледа на 30 септември, за когато са призовани страните и именно тогава сините и Стоилов ще затворят тази срамна страница в историята на клуба.

Припомняме, че искът е заради 70 000 лева, които Левски дължи на треньора, но отказва да му ги плати вече в продължение на 12 години.