Сираков: Имам пълно доверие на Тити и Павката

Ще събираме идеи във фейсбук за спасението на Левски, заяви изпълнителният директор на сините Павел Колев

Спорт
11:16 - 26 Август 2020 (обновена)
1633
Сираков: Имам пълно доверие на Тити и Павката

"Имам пълно доверие към Тити Папазов и Павел Колев. Въпросите зададени във Фейсбук трябва да получат своите отговори, но не трябва да превръщаме Левски в говорилня", заяви мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, с което откри днешната извънредна пресконференция.

"Разбрах, че имало въпроси за акциите на Тити. След като един път съм го обявил няма никакво значение кога ще стане технологично. Той може да се чувства съсобственик на този клуб. Окрупняването на акциите изисква време. По всяка вероятност в следващите седмици ще ги докараме до 31 процента и ще бъдат прехвърлени на Тити", каза Сираков. 

"Предстои дискусия с представители на привържениците. Още на Общото събраните се ангажирахме те да имат представители в управлението на клуба. Затова и ще обсъдим тях абонаментните карти, които са в различен ценови диапазон. Идеята е да видим дали сме се справили.

В следващите дни ще създадем страница във Фейсбук, в която да събираме мнения и идеи за спасението на Левски. Обсъдили сме тази идея с феновете. Те имат голямо желание да участват дейно поне в даването на идеи. Те ще бъдат обсъдени от ръководството и да преценим кои можем да сбъднем и кои да останат за последващ период", обяви Колев.

"На 3 август тази години лично от моята фирма дадох заем. Така бе редно. Момчетата бяха получили за последно своите възнаграждения февруари месец. Само в последните 3 години съм дал 440 хиляди лева за баскетбол.

За да бъде доволен Степан Хиндлиян трябваше да обясним на цяла България откъде са парите. Когато искаш да помагаш го правиш без да се хвалиш. Относно лихвата - тя е минимална. Няма как да се даде заем без да има лихва. Сумата от 333 лева генерирана за тези 10 дни е върната с акт за дарение. Те се опитват да ме изкарат лихвар.

Трябваше да бъда прозрачен и това ми доведе проблеми в семейството и ме скара с добър мой приятел. Той ми даде сумата месец преди това по друг повод - купуване на имот.

Глобата от 5 хиляди лева в КАТ се плаща накуп, а след това се удържа от шофьора на съответната кола. Тези неща ронят имиджа на всички, които работят в Левски. Имам бизнес отношения с господим Манолов от 4-5 години. Аз исках заем и той е от преди 45 дни. Исках заема, който дадох да бъде запазен в тайна в рамките на 10 дни, за да не се стига до напрежение, но сега бяхме изкарани лъжци и какви ли не", разкри пък Папазов.

Снимки: Lap.bg