Скандал: Кръстаич си кърка 48 часа след резила в Будапеща!

Сръбският селекционер на България набляга на ракия и тежки мезета

Спорт
20:41 - 30 Март 2023
9596
Скандал: Кръстаич си кърка 48 часа след резила в Будапеща!

48 часа след резила, която България претърпя в Будапеща, сръбският наставник на националния ни отбор за пореден път демонстрира непукизъм и глад не за победи, а за тежки маси. Младен Кръстаич публикува в социалните мрежи снимка от маса в сръбски ресторант, демонстрирайки по този начин ищаха си за пълни чаши с ракия и обилни мезета.

Феновете на националния ни отбор веднага го разконспирираха и разкритикуваха, а един от журналистите, занимаващ се дълги години с българския футбол - Ивайло Йолчев, сподели снимката и мнението си в профила си във Фейсбук: "Кръстаич си пуска снимки с ракия и мезета 48 часа след резила. Ако има футболен съюз, трябва да го е уволнил 20 секунди след снимката. Този наглец ни смята за футболни туземци, които е обрал дебело. Но не очаквам нищо от президент, който трябваше да е подал оставка 20 секунди след контролата с Естония".

Малко по-рано днес стана ясно, че сръбският специалист, направил кариера като играч в Германия във Вердер и Шалке, може да напусне прогнилия ни футбол и да се отправи към друга дестинация.

Той е фаворит да стане треньор на израелския Макаби Хайфа, който в момента се бори за шампионската титла в местното първенство.

„Кръстаич ще напусне позицията в българския национален отбор, защото ще трябва да поеме отбора на Макаби Хайфа от Израел“, пишат в Сърбия.

Настоящият треньор на израелския тим Барак Бахар след края на сезона ще застане начело на сръбския гранд Цървена звезда, а Кръстаич ще бъде негов заместник в Макаби Хайфа.

49-годишният специалист има опит в израелското първенство. Той води другия местен гранд Макаби Тел Авив през сезон 2021/22.

Според информациите, Кръстаич не може да приеме острите критики по негов адрес за представянето на националния отбор на България.