СКАНДАЛ: "Да, България" нахлу при Борисов в Тутракан (ВИДЕО)

Ще ни докарате до просешка тояга, не сте канени, махайте се, нахвърли се защитничка на Бойко

Общество
13:17 - 30 Юни 2021
11054
СКАНДАЛ: "Да, България" нахлу при Борисов в Тутракан (ВИДЕО)

Остро напрежение възникна в Тутракан между представителя на Да, България (познатото от "Господари на ефира лице Дани Йорданов - б.р.), и ГЕРБ. В зала, в която екс премиерът Бойко Борисов раздаваше автографи на избирателите си, нахлу Йорданов с камера не като политик, а като журналист, но бе посрещнат с мощни викове и гонене от страна на защитничка на Борисов. "Махайте се, не сте канени", заяви тя.

Борисов се опита да потуши страстите, като небрежно й каза да остави Йорданов с думите: "Те това целят". 

Зрелищният скандал обаче продължи с ридание от страна на госпожата, която обяви: 

"Ние не искаме провокации. Не сте желани! Не ме интересува какво целят. За какво сте тука?! Вън, нямате място тука! Вън! Не може все да отстъпваме! Ще ви смачкам, разбира се. Ще ни докарате до просешка тояга". След като тя изригна Дани Йорданов обясни, че просто иска да пита Борисов за зависимостите в държавата и как се въвежда ред в хаоса (по предизборния слоган на ГЕРБ - б.р.). 

Бившият премиер отново пробва да успокои напрежението, като там се намеси и пиарът му Севделина Арнаудова, а лично организационният секретар Цветомир Паунов го бранеше. На излизане от читалището в Тутракан Борисов прати поздрави по Йорданов на Васил Божков и Христо Иванов, след което отпраши с аудито си за следващата предизборна среща.