Скандал в Lupa.bg: Пациенти издирват пластичен хирург, укриващ се след операции

Ексклузивно
20:49 - 16 Октомври 2020
57676
Скандал в Lupa.bg: Пациенти издирват пластичен хирург, укриващ се след операции

Група дами се опитват да открият и да осъществят контакт с пластичен хирург, при който са претърпели различни хирургически интервенции за корекции по тялото, научи Lupa.bg.

Жените имат проблеми след намесата на д-р Людмил Пеев, който е считан за един от добрите специалисти у нас в областта.

Оказало се, че д-р Пеев не обръща достатъчно внимание на своите пациентки, които преди това чинно са си платили солени суми от порядъка между 5 и 28 000 лева. Проблемът възникнал постепенно, след като раните на дамите не зараствали, особено след поставянето на импланти в бюста.

Д-р Пеев постоянно отбивал номера и казвал, че това е нормално, а след това се покривал и не си вдигал телефона. При някои дори ги блокирал във Фейсбук, след като те се опитали да осъществят контакт с него, но безуспешно.

Три от жените - с инициали Г.Р., М.Г. и Д.С. подели наскоро кампания срещу него, пишейки за проблемите в групата "Пластична и естетична хирургия" и опитвайки отново да срещнат разбиране, тъй като при някои проблемите с раните след намесата на скалпела се влошавали. Оказало се, че още куп представителки на нежния пол имали подобни проблеми с този лекар, който прилагал своите методи по един и същ начин - бягство от отговорност и укриване в дълбока нелегалност. Не могли да го открият и в клиниката му, а секретарката постоянно ги уверявала, че го няма и е някъде в провинцията.

Дамите са решени на всичко, но да съхранят здравето си и най-вече да се оправдаят средствата, които са вложили за разкрасяването. Жените са се свързали вече с адвокат, който да задвижи нещата и д-р Пеев да бъде призован в съда и да понесе своята отговорност.