Скандал в Lupa.bg: Пребиха Кулагин в центъра на София

Новини
19:51 - 20 Май 2020 (обновена)
30587
Скандал в Lupa.bg: Пребиха Кулагин в центъра на София

Скандалният гримьор Валентин Кулагин, който преди няколко месеца беше задържан в IV-то районно управление в София, отново се замеси в скандал. Този път той си намери майстора в лицето на хора от народа - беше пребит заради наглостта си.

Гримьорът бил ступан от посетители на столичното заведение "Рафи", алармираха читатели на Lupa.bg, които станали свидетели на екшъна.

Кулагин се държал в заведението вулгарно и преднамерено провокативно. Ексцентричният гримьор се заяждал с хора от масите и обсъждал облеклото и външния им вид. След като дама от съседна маса му направила забележка да престане, Валентин взел да я засипва с обидни квалификации. В един момент нервите на един от посетителите на заведението, вероятно приятел на залятата с жлъч жена, не издържали и той бил принуден да действа според ситуацията. Кулагин изял няколко шамара и си тръгнал от "Рафи" със заканата, че ще потърси правата си по съдебен ред. Според свидетели, гримьора и злополучен участник от "ВИП Брадър" дори бил с окървавен нос след юмручната свада.