Скандал в САЩ! Роднина на Доналд Тръмп отказа за гласува за него на президентските избори!

Сигурна съм, че не съм единственият човек в тази страна, който не е съгласен със семейството си по отношение на политиката, каза Карли Клос

Топ
17:40 - 24 Януари 2020
2423
Скандал в САЩ! Роднина на Доналд Тръмп отказа за гласува за него на президентските избори!

Карли Клос е американският супермодел, който отказа да гласува за Доналд Тръмп на предстоящите президентски избори. Дотук нищо ненормално, освен ако Карли не беше свързана с... фамилията Тръмп. Красавицата Карли е омъжена за брата на съпруга на 45-годишната Иванка Тръмп - дъщерята на президента на САЩ. 

Само няколко седмици, след като тя беше заклеймена за връзка с фамилия Тръмп, 27-годишната Клос беше попитана по темата, а отговорът й се превърна в един от най-дискутираните неща в интернет.

Водещият на "What Happens Live" - Анди Коен, й зададе въпроса.

"Е, слушайте, имах честта да бъда една от първите меми на десетилетието, но, честно казано, истинската трагедия на цялото това нещо е, че никой не говори колко страхотна моята рокля. И не, не бих носила тази рокля на нито една вечеря", сподели Карли Клос.

След това Коен я притисна как се чувства към настоящата политическа ситуация в Съединените щати и въпреки семейните си връзки, тя не е фен на републиканската или на администрацията на Тръмп.

"Сигурна съм, че не съм единственият човек в тази страна, който не е съгласен със семейството си по отношение на политиката. Гласувах като демократ през 2016 година и смятам да направя същото през 2020-та", заяви тя.

Доналд Тръмп вече е наясно със ситуацията, че не би имал подкрепата на Клос, тъй като съпругът й Джошуа, въпреки че е брат на Джаред Кушнер, също е демократ.