Слабаков пред Lupa.bg: Отивам в Европарламента, за да се боря с джендърите!

Ексклузивно
08:00 - 19 Април 2019
5032
Слабаков пред Lupa.bg: Отивам в Европарламента, за да се боря с джендърите!

Режисьорът Андрей Слабаков, който изненадващо се оказа кандидат-депутат от ВМРО за Европарламента, заяви пред Lupa.bg, че е шокиран от разпада на християнска Европа и иска да се бори за нейното възкресение.

„Какво изненадващо има в това, че съм кандидат за евродепутат?! Баща ми Петър Слабаков, Бог да го прости, беше депутат във Великото народно събрание. Защо аз да не съм евродепутат?!,“ възкликна в типичния си шеговит стил известният режисьор и актьор. Творецът, който се носи като хипи с дълга коса и не много чисти дънки обаче каза, че ако отиде в Брюксел няма да сложи вратовръзка и костюм. Основен приоритет на войводата Андрей Слабаков в ЕП ще бъде борбата с джендър културата и с гей парадите.

„Аз нямам нищо против гейовете. Имам десетки приятели хомосексуалисти. Имам против обаче някои от тях да ми натрапват нагло своята сексуална ориентация. Това ме дразни. Нищо друго! Но Ерна вече ми е забранила да говоря срещу гейовете, особено като ме съдиха, че ги дискриминирам и разпространявам слово на омразата. -аз, койта съм възможно най-миролюбивото същество на планетата “, коментира Слабаков. Преди години Комисията за защита от дискриминация отсъди, че популярният режисьор използва език на омразата и дискриминира гей общността с изказването си, че хомосексуалността е по-опасна от цигарите.

В духа на ценностите на ВМРО актьорът щял да защитава традиционните ценности на християнска Европа, които изключвали еднополовите бракове и гей парадите.
Новината, че ще се кандидира за евродепутат от партията на Красимир Каракачанов предизвика раздели приятелите му във фейсбук, където пък той публикува и нещо като предизборна платформа, озаглавена „Моите грехове“. Част от познатите му го насърчават да приеме предизвикателството да скочи в политиката, а други остро го заклеймяват, че се е продал на една от управляващите партии. „Не ти е мястото в ЕП, щом не вярваш в европейските ценности. Кандидатирай се за кмет на Перник“, посъветваха го в социалната мрежа негови опоненти.
Някои от тях го нападнаха, че е некадърен режисьор и псевдо риалити звезда, очевидно визирайки участието на Слабаков в ”Биг брадър”.

Настоящият евродепутат Николай Бареков също скочи и попита подгласника на Джамбазки колко пари е получил за участието си в реклама на матраци. 

Lupa.bg публикува изповедта на Андрей Слабаков без редакторска намеса:

МОИТЕ ГРЕХОВЕ

1. Пуша повече от колкото трябва
2. Пия, като всички хора
3. Псувам, когато се налага
4. Харесвам жени. Хетеросексуален съм
5. Обичам жена си
6. Обичам семейството си
7. Обичам месо. Свинско
8. Имам чувство за хумор
9. Имам много приятели. И те имат грехове
10. Харесвам интелигентни хора
11. Вярвам, че всички хора се раждат добри
12. Смятам думите "мама" и "тате" за свещени
13. Вярвам, че всеки хомосексуален хетеросексуална майка го е раждала
14. Не харесвам хейтъри, тролове, вегани, джендъри и прочее гад.
15. Не харесвам Истанбулската конвенция
16. Не харесвам гей паради.
17. Не одобрявам еднополовите бракове
18. Твърде толерантен съм
19. Не вярвам в Европейските ценности. Вярвам в Християнските.
20. Обичам страната си. Нарича се България

P.S. Очевидно съм радикален, ретрограден традиционалист

Снимка: Булфото