Изненада: Андрей Слабаков е кандидат за евродепутат от ВМРО

Бунтарят потвърждава участието си в списъка на войводите, дърпа листата напред

Актуални новини
15:03 - 18 Април 2019 (обновена)
3830
Изненада: Андрей Слабаков е кандидат за евродепутат от ВМРО

Скандалният режисьор Андрей Слабаков ще дърпа напред евролистата на ВМРО, стана ясно от тв участие на военния министър и шеф на организацията Красимир Каракачанов. Известният с острия си език актьор е потвърдил участието си като кандидат в списъка на войводите за Брюксел, и то на избираемо място. 

Слабаков, заедно с ген. Димитър Шивиков са големите изненади в избраниците за евродепутати на партията на Каракачанов, която тръгва самостоятелно на вота през май.  

В тв ефира обаче, Каракачанов заяви, че "участието на режисьора Андрей Слабаков и ген. Димитър Шивиков в листата на ВМРО за евроизборите не е изненада, а е съвсем закономерно." Военният министър посочи, че това са хора, с които във времето са имали близки идейни отношения.  

Каракачанов слага на избираеми места и двама свои депутати, които в последните месеци основно изнасят политическите битки в Народното събрание. Номиниран за евродепутат ще бъде организационният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов и пловдивският депутат Александър Сиди, съобщи за Канал 3 Каракачанов. Заедно с тях за място в листата се спряга и пиарът на партията Екатерина Анева.

Ръководството на партията за последно доуточнява хората в листата си и утре списъкът ще е окончателно попълнен и подреден.