Слави, пиши ме премиер! Ще направим бабите да раждат

Коментар
10:49 - 16 Юли 2021
14465
Слави, пиши ме премиер! Ще направим бабите да раждат

Уважаеми г-н Трифонов! Слави! Обръщам се към Вас фамилиарничейки, щото съм израснал с Вашите песни (Копелета гадни бяхме всичките, до един). Гледам, че имате недостиг от кандидати за премиери. Преди време така се обърнах и към президента, ама не ми отговори, сигурно е бил зает да пуска дрона.

Та, щото чувствам отговорност към народа, бих се нагърбил с тази нелека задача. Не знам много езици, по което си приличаме. Знам английски на филмово ниво (и то от ония филми), но знам как да псувам на немски и да си поръчам четири билета до Валядолид и кафе с мляко за из път на Испански. Тоест съм нещо като полуполиглот.

Завършил съм Шуменския университет, ама му викахме Делиорманска Сорбона. Тоест - съм нещо като чуждестранен възпитаник. Но стига толкова за моето образование. Готов съм да подкрепя безрезервно Вашите политики. Дори да ги разширим.

Защо само магистралите да дадем на концесия? Нека концесионираме и пътя Меден рудник- Маринка-Твърдица, както и пътя за Голямо Буково. Частни пътища в честни ръце. На наши хора, естествено. Таблети не само за децата, а и за пенсионерите.

Ще им набичим един скъп интернет, пет жи, хем ще ги пържим, хем ще ги скубем. Детски градини във всички села. Какво като няма деца по селата? По времето на тройната как направиха фитнеси на открито по селата? Ама не ги ползвали? Ми кой ги спира? Бабите - да раждат, кой ги спира? Да приватизират ББР? Не само!

Аз предлагам да се приватизира и МФ, ще пуснем и бонови книжки, нека всеки да си земе дял от държавния бюджет. Нека приватизират и МЗ. И МОСВ. И МЗХГ. Освен  ако вече не са приватизирани, де.

И за финал - нека изпратим повече хора в космоса, защо се ограничаваме само с двама и с оня - третия. Нека периодично изпращаме хора отвъд, там ще има и други неща за концесиониране и приватизиране. Вярвам, че и там има такъв народ. Това е моята оферта, утре съм на работа, така че, ако ще ме назначавате, пишете ми, аз ще пусна тематичен статус, с мистериозен елемент. Само, ако можете, да ме пишете на четири часа, че взех ваучери за храна тоя месец и съм пред заплата. Айде, със здраве!

*Статус във фейсбук на кореспондента на БНР в Бургас Мариян Иванов, заглавието е на Lupa.bg