След скандала с ареста на Мартин Камбуров, футболистът разпуска в Кан

Легендата на Локомотив Пловдив и настоящ играч на Берое се радва на живота с приятелката си Гергана на пътешествие по френската Ривиера

Спорт
12:19 - 30 Май 2019
1395
След скандала с ареста на Мартин Камбуров, футболистът разпуска в Кан

Един от най-добрите голмайстори в последната декада у нас - Мартин Камбуров, се забърка в скандал с неправилно паркиране, глоба и арест, но той демонстрира, че е над нещата и реши да загърби станалото.

Легендата на Локомотив Пловдив и настоящ играч на Берое отпраши с приятелката си Гергана на луксозно пътешествие по френската Ривиера.

Мартин и Гери избраха Кан за своята ваканция след тежкия сезон и неприятностите с правоохранителните органи под тепетата.

38-годишният свиленградчанин, който има 218 гола в А група е видимо в отлично настроение на снимката, публикувана от него на личния му профил в социалните мрежи.

Камбуров бе привлечен от Прокуратурата като обвиняем по бързо производство за увреждане на три скоби от ОП „Паркиране и репатриране”, както и за непристойно поведение.

В понеделник малко преди 14 часа той беше освободен от ареста на Трето районно в Пловдив срещу парична гаранция от 1000 лева.