Сменят Виктор Николаев заради коронавируса

Нова телевизия обяви, че ще върти водещите на ротационен принцип

Новини
21:19 - 16 Март 2020
15936
Сменят Виктор Николаев заради коронавируса

Водещите на две предавания по Нова телевизия ще се сменят на ротационен принцип. Това се налага с цел медията да запази здравето на своите журналисти, които отразяват ситуацията около разпространението на коронавирус. Това съобщиха от канала тази вечер в съобщение до медиите.

"С оглед на извънредната ситуация в държавата и повишеното внимание към екипа на "Нова телевизия", мениджмънтът на Нова Броудкастинг Груп наложи сформирането на два независими екипа на база ежедневна работа по направленията "Новини и актуални публицистични предавания", пише в съобщението.

Засегнати от промяната са сутрешният блок "Здравей България" и публицистичното предаване "Плюс - Минус". Водещите на предаванията ще бъдат замествани седмица за седмица от други техни колеги от медията.

От следващата седмица на мястото на Аделина Радева и Виктор Николаев като водещи на сутрешния блок ще застъпят политическият репортер Лора Инджова и водещият на "Плюс - Минус" Кузман Илиев. На ротационен седмичен принцип Илиев ще бъде заместван от продуцента на предаването Марина Стоименова, която ще си партнира с Владимир Сиркаров.