Снахата на Ахмед Доган го дарява с трето внуче

Памела иска да е многодетна майка, все още няма бавачка за двете си деца

Нещо за четене
13:25 - 06 Октомври 2022
6283
Снахата на Ахмед Доган го дарява с трето внуче

Демир Доган и съпругата му Памела са готови да станат родители за трети път. Снахата на Ахмед Доган призна пред последователите си в социалните мрежи, където е особено активна, че иска трето дете и двамата с мъжа й дори са го планирали за следващата година.

„Говорим си за трето дете. И двамата искаме, но ще изчакаме поне година, за да може и малката Ноел вече да е по-самостоятелна и да ходи на ясла“ – призна брюнетката, която е бивша гимнастичка.


Синът на почетния лидер на ДПС Демир и дъщерята на футболния мениджър Николай Жейнов – Памела, вече са горди родители на момченце, което носи името Адмир и на 13 декември ще навърши 4 годинки. Малчуганът е кръстен на известния политик и носи неговата буквичка.
Младото семейство има и дъщеря, която носи името Ноел и се роди през март 2021 г. Тя е кръстена на дядо си по майчина линия – Николай.

Памела и Демир си казаха „да“ на 10.10.2020 г., а две седмици след това снахата на Доган публикува и младоженската им фотосесия. Памела и Демир вече имат изготвен план за увеличаване на семейството, за което се грижи предимно булката. Тя не върши домакинска работа и не готви, но пък няма бавачка за наследниците си, като в отглеждането й помагат майка й и съпругът й Демир. Въпреки че бизнесменът често пътува, успява да отдели време и на децата си, когато е у дома.

Самата Памела го хвали, че е добър баща и се занимава с наследниците си, а не бяга от отговорност.
Наскоро бившата гимнастичка призна, че Демир Доган се е влюбил по-бързо в нея, отколкото тя в него. Качествата, които харесва в любимия си, са, че е умен, пробивен и комуникативен. Памела и Демир сключиха и официален брак след две години съвместно съжителство. Брюнетката, която се увлича по естетичните процедури и корекции, не крие, че ще й се наложи да търси жена, която да й помага с наследниците, когато се сдобие с още едно дете.

„Имам проблем с доверието и заради това нямам бавачка. Не мога да си оставя децата на чужд човек, единствено на семейството ми. Но осъзнава, че при трето ще ми трябва помощ, защото няма да мога да се справям сама“ – откровена е брюнетката.