София Вергара: Огромният бюст ми отвори много врати

Започнах да работя като модел на 20 години, и ето ме сега, на 50 и все още търсена, сподели колумбийската актриса

Свят
20:00 - 26 Януари 2024
73680
София Вергара: Огромният бюст ми отвори много врати

Колумбийската актриса, тв водеща и модел София Вергара благодари за всички възможности, които външността й е предоставила преди години, макар да подчертава, че именно талантът й e я задържал в Холивуд.

В интервю за испанския вестник "Ел паис" 51-годишната звезда призна, че "големият й бюст" и фигурата й "са й отворили много врати". Актрисата, която наскоро участва в криминалната драма "Гризелда", отдавна е известна с наситената си красота.

"Би било абсурдно да отричам или да казвам, че това ме кара да се чувствам зле", каза тя по повод твърденията, че външният й вид й е помогнал да се наложи в развлекателната индустрия.

Според нея начинът, по който тя изглежда, е бил паспортът й за света. "Започнах да работя като модел на 20 години, и ето ме сега, на 50 и все още търсена", заяви тя. Освен това пред изданието София сподели, че успехът й се дължи и на безстрашната й природа и липсата на страх от поемане на професионални рискове.

Родената в Колумбия актриса призна също, че за първи път е осъзнала влиянието на външния си вид върху другите, когато момчетата са я преследвали в гимназията.

"Не че това ме е накарало да се почувствам по-добре. Осъзнавах, че ме третират по различен начин. От много ранна възраст знам силните си страни и ги използвам." Но тя не е само едно красиво лице и тяло. Вергара подчерта, че именно талантът й на актриса й е помогнал да се задържи на сцената и да се превърне в търсена звезда.

Иначе в останала част на интервюто тя подхвана отново темата за развода си с Джо Манганиело.

Двамата приключиха взаимоотношенията си през лятото, а причината за това е, че той иска деца, а тя - не.

"Бракът ми се разпадна, защото съпругът ми е по-млад от мен и искаше да си имаме деца. Аз не пожелах, не смятам, че е честно спрямо бебето. На 50 години съм вече, по-скоро съм готова за внуци", каза тя. София има син на 32 години от първия си брак с Джо Гонзалес.