Спешна явка: Борисов събра ГЕРБ в Хасково (На живо)

Просто Киро и просто Асен не само лъжат държавата, но вече заплашват националната сигурност на България, заяви Деси Атанасова

Новини
11:43 - 09 Април 2022
5551
Спешна явка: Борисов събра ГЕРБ в Хасково (На живо)

Бившият премиер Бойко Борисов събра цялата парламентарна група на ГЕРБ в Хасково. 350 човека заеха места в залата на театъра.

"В тази зала има само победители. Една жена ме попита кой е гласувал за "Продължаваме промяната". Аз се замислих, защото не виждам такива. Спомняте ли си как се нареждахме по време на пандемията и вие ръкопляскахте на българските лекари. Когато управлявахме ние, нашият лидер ме извика в кабинета си, нашият лидер Борисов ме извика и каза, че трябва да дадем още пари на лекарите. Сега от първи април тези пари ги взеха", каза бившият здравен министър проф. Костадин Ангелов.

Освен, че в живеем в държавата на измяната, живеем в държавата на държавната измама от министър-председателя Кирил Петков. Той не знае с кого е подписал така нареченото писмо. А то уж беше подписано с настояването на американското посолство и американското правителство. Те опровергаха. Асен Василев лъже.

Просто Киро и просто Асен не само лъжат държавата, но вече заплашват националната сигурност на България. Вчера въпросният временно изпълняващ длъжността премиер си позволи да изложи на опасност живота на български офицери като обяви на живо акция на българското разузнаване в Мариуопол за спасяване на нашите моряци. Киро, ти отскоро си българин.

Службите за това са специални и операциите им са специални, за да не може някой дилетант като теб да излезе и да обявява техни действия", каза от трибуната Десислава Атанасова. Ти припомни, че не е имало подслушвания по време на управлението на ГЕРБ.