Според Нострадамус: Чарлз сдава трона съвсем скоро

Монархът щял да абдикира в полза на сина си Уилям

Актуални новини
18:10 - 22 Май 2024
6242
Според Нострадамус: Чарлз сдава трона съвсем скоро

Британският крал Чарлз III е напът да изпълни едно от предполагаемите пророчества на Нострадамус.

Според писателя Марио Рединг, френския астроном е предсказал, че Негово величество ще абдикира от трона, малко след като стане крал. Рединг написа още преди 18 години книгата „Нострадамус: Пълни пророчества за бъдещето“.

В нея той назова годината на смъртта на английската кралица Елизабет II, като обяви, че тя ще умре на 96 години и че Чарлз ще стане крал, но скоро след това ще абдикира в полза на сина си Уилям.

Лекарите откриха злокачествен тумор в Чарлз III - никой не знае къде, но експертите подозират, че може да е рак на пикочния мехур или на дебелото черво. Светът се опасява, че британският монарх, който наскоро се възкачи на трона, няма да живее дълго и по този начин ще напусне трона в близко бъдеще, което съответства на пророчеството в стиховете на Нострадамус.

Междувременно Чарлз III си навлече гнева на местните жители, като сложи край на 200-годишна традиция за безплатен достъп до Уиндзор и околните райони за местните жители.

От 1 юни 2024 г. правилото за безплатен вход вече няма да се прилага и вместо това ще бъде въведена намалена такса от 16 паунда. Жителите на района могат да получат намалена такса със специална карта, която ще им се издава безплатно.

Недоволството на местните жители е подкрепено и от политици, по-специално от кандидата за парламента на либералдемократите Джулиан Тиси.