СТАРТ! Николаос Цитиридис: Готов съм да поема целия хейт на света

Любопитно
22:45 - 27 Януари 2020
4136
СТАРТ! Николаос Цитиридис: Готов съм да поема целия хейт на света

Знам, че близо 20 години в този час бяхте свикнали да гледате едно друго шоу с друг водещ. И знам какво си мислите сега, когато го няма: Разгеле! Това бяха първите думи на наследника на Слави Трифонов в Би Ти Ви - Николаос Цитиридис. Тази вечер точно в 22,30 ч. той се появи на екран, за да даде старт на новото предаване "Шоуто на Николаос Цитиридис".

Водещият от гръцки произход първоначално говореше на развален български, след което показа, че това е просто шега и всъщност той говори прекрасен български.

Трудно ще свикнете с името ми. Аз съм трудно го произнасям, бяха още част от шегите на Николаос. И цитира една известна реклама: "Името ми е аааа, шоуто е уааа". След което добави: "Готов съм да поема целия хейт на света".

Водещият дори цитира един от острите постове срещу себе си, който гласи: "Не искам някакъв византиец да го развява в ефир всяка вечер." Спокойно, няма да го развявам. Поне не днес, добави иронично Цитиридис.

Накратко той представи себе си, като уточни, че не пие узо, не е чупил чинии, но ще кърти мивки, очевидно в очакване на висок рейтинг.

Новият водещ сподели, че е роден през 1994 г. - годината, в която на Световното първенство по футбол в САЩ България разби Гърция с 4:0. Но Гърция си отмъсти като ме роди, с усмивка отбеляза Цитиридис. И добави, че не сяда в стола на Слави, а в чисто нов стол и се чувства много добре в телевизията.