Стенли покани Мишо Александров и Кюстендилеца на Вила - Ливърпул

Новият директор в ЦСКА краде опит в Бирмингам

Спорт
10:40 - 14 Май 2024
7045
Стенли покани Мишо Александров и Кюстендилеца на Вила - Ливърпул

Бъдещият директор в ЦСКА Михаил Александров посети базата на Астън Вила в Бирмингам. Това разкри легендата на английския отбор Стилиян Петров, който публикува тяхна обща снимка в социалните мрежи.

Именно Стан е помогнал на Александров да гостува на полуфиналиста в Лигата на конференциите и да „открадне“ полезен опит за бъдещата си работа в Борисовата градина.

Александров и бившият капитан на националния отбор изгледаха на живо Астън Вила - Ливърпул (3:3) в компанията на лидера на агитката на ЦСКА - Иван Велчев - Кюстендилеца.

Преди месец Lupa.bg ви съобщи първи, че бившият национал Александров ще се завърне в ЦСКА, чийто юноша е.

Припомняме, че той вече посети и клубната база в Панчарево, а беше и на командировка до централата на УЕФА в Нион.

На пресконференцията през миналата седмица пък Стоян Орманджиев негласно обяви назначението: „Нито мога да отрека, нито да потвърдя за Мишо Александров. Със сигурност е момче, което се развива в своята кариера и ако получи точното място и поле за изява, може да бъде полезен. Но за никого не мога да кажа нещо официално, преди наистина да е станало официално“.

Както е известно, през миналата година бившият футболист на Лудогорец завърши програма по инфраструктура към УЕФА. Той беше и основен организатор на благотворителния Мач на надеждата на Стилиян Петров, провел се на „Васил Левски“.