Стенли заплаши Емо: Идва краят на анархията!

Г-н Костадинов е вицепрезидент с изтекъл мандат, нови избори са неизбежни, заяви рекордьорът по участия за националния отбор

Спорт
16:16 - 15 Декември 2022
3078
Стенли заплаши Емо: Идва краят на анархията!

Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов, излезе с публикация в социалните мрежи, с която отговори на вицепрезидента на БФС Емил Костадинов. Петров е категоричен, че скорошни избори за нов президент на родната централа са неизбежни.

"Отново ставаме свидетели на паническия страх в някои хора от БФС. Откъде този страх, хора? Нормална процедура в целия свят (но не и у нас) - когато се провалиш, си носиш последствията.

Г-н Костадинов, в качеството си на вицепрезидент с изтекъл от близо година мандат, най-добре трябва да знаете, че скорошни избори в БФС са неизбежни. Освен това все още няма окончателно решение на съда по казуса със събраната подписка от повече от 1/3 от клубовете, имащи право на глас, която свика изборен конгрес на БФС. Така че предизборната ни кампанията не само, че не е приключила, а тепърва ще се разраства!

⁃ Създадохме и продължаваме да надграждаме разнообразен екип с различни умения и опит, за да бъде от полза за българския футбол. Не ни липсва опит, докато вашият е безполезен и безрезултатен.

- Сегашният президент и екипът му имахте 17 сладки и мирни години, за да реализирате “идеите” си (удобно пропусната подробност)!

Изградихте спортна федерация, която няма никакъв план и преминава от една криза в друга. Резултатът от това е повтарящ се провал след провал и бъдеще, което само обещава продължаващ упадък за нашия футбол. Българската футболна общественост плаща висока цена за тези ваши грешки и некомпетентност!

Краят на това безвремие и анархия е много близо. Затова ви е страх!".