Стив Басет: Икономиката ще се срине , ако се признае за НЛО

„Летящите чинии“ не използват нефт, бензин, газ или въглища

Мистика
23:39 - 16 Ноември 2022
10452
Стив Басет: Икономиката ще се срине, ако се признае за НЛО

Стивън Басет е екзополитически активист и водещ защитник на прекратяването на 65-годишната забрана върху истината, наложено от правителството по отношение на извънземно присъствие на Земята. Басет е изпълнителен директор на Paradigm Research Group (PRG) и е смятан за най-големия лобист за съобщаване на цялата информация за НЛО.

Според Басет много изследователи смятат, че извънземните са споделяли „антигравитационни технологии с правителството на САЩ. Следователно, ако този факт стане публичен, ще дойде краят на икономиката с изкопаеми горива“, отбелязва politico.com, цитиран от Бургас новините.

Басет е убеден, че правителството на САЩ тайно работи с тези технологии от средата на миналия век, но това става при най-дълбока секретност заради религията, върховенството на закона и икономиката.

Според politico.com, Басет е единственият регистриран лобист във Вашингтон, който оказва натиск върху федералното правителство на САЩ да признае „извънземно присъствие, ангажиращо човешката раса“, както се казва в неговата документация за разкриване на информация.

Басет отива във Вашингтон през 90-те години на миналия век, но скоро осъзнава, че не е лесно да убеди законодатели или дори служители на Конгреса да провеждат срещи за обсъждане на НЛО. Така той предприема стратегия, която по-конвенционалните лобисти също възприемат през последните десетилетие.

Стив Басет споделя: „Казах, че няма да прекарвам време в разговори с някой стажант в някой офис на Хил. Ще лобирам пред медиите“.

Изследователите от Paradigm Research Group казват, че знаят причините, поради които американските власти крият информация за НЛО. Те твърдят:

„Ако данните за НЛО бъдат разкрити, цялата световна икономика ще се срине“.

Басет добавя, че всички така наречени „летящи чинии“ не използват нефт, бензин, газ или въглища. Изследователят подчертава:

„Те имат различна енергийна система. Без съмнение много по-сложна и дълбока система, базирана на антигравитацията.Някои програми са извадени от юрисдикцията на Белия дом и Конгреса и работят някъде много, много дълбоко, по „черен начин“. Мога да Ви уверя, че когато държавният глава най-накрая официално признае този факт и представи доказателства, хората ще започнат да се тревожат и да искат да знаят повече.Но дори икономиката да спре да се развива по сегашния начин, тя ще има нови възможности“.

Басет и много други заявяват, че доказателствата за съществуването на НЛО са абсолютно верни и убедителни.