Стотици фенове празнуваха финала на "Дяволското гърло" и "Откраднат живот" (СНИМКИ)

Култура
17:07 - 24 Май 2019
6937
Стотици фенове празнуваха финала на "Дяволското гърло" и "Откраднат живот" (СНИМКИ)

Стотици фенове отпразнуваха дългоочаквания финал на седми сезон на „Откраднат живот: Любовта лекува“ и развръзката на „Дяволското гърло“ в четвъртък вечерта в специална прожекция с екипа и звездите на хитовите продукции по Нова тв.

„Любовта е движеща сила както за лекарите в „Откраднат живот“, така и за самите нас, за работата ни в този проект, който е толкова специален. През изминалата вечер на мой близък се случи това, което се случи с доктор Кръстева и последвалия положителен изход от ситуацията – за пореден път се изумихме как този сериал отразява действителността и ситуациите, пред които се изправяме. Дали ще има осми сезон предстои да разберете“, загатна пред зрителите продуцентът на двете заглавия Евтим Милошев. 


Минути след като научиха кой е убиецът, феновете на „Дяволското гърло“ се срещнаха с Владимир Карамазов, Теодора Духовникова, Васил Банов, Валери Йорданов, Христо Петков, Мак Маринов, Павела Апостолова, Деляна Хаджиянкова и екипа, за да научат как е създадена и заснета историята на фона на красивите Родопи.