Стоян Зайков е убил и братовчед си Валентин?

42-годишният мъж намерен мъртъв, застрелян в брадата

Новини
18:48 - 15 Май 2019
3935
Стоян Зайков е убил и братовчед си Валентин?

Костенец се превърна в декор на филм на ужасите, след като там бе открита поредната жертва. 42-годишният Валентин от Костенец, който е братовчед и съсед на убиеца на Милена Шишкова Стоян Зайков, е убит, информира главният секретар на МВР Ивайло Иванов на брифинг. Мъжът е  бил открит мъртъв днес. В момента от СДВР претърсват буквално всяка къща.

Валентин е застрелян с изстрел в брадата, а Зайков е подозиран за смъртта му, но оръжието е различно, обясняват от Вътрешното министерство.

Роднината на Зайков, който е негов трети братовчед, е видян жив около за последен път към 18 часа вчера. Той изобщо не подозирал, че е мишена и въобще не е бил притеснен. От полицията съобщават, че няма никакви данни жертвата да е имала връзка с Милена Шишкова.

Издирването на Зайков продължава вече няколко дни. В търсенето му са включени спецполицаи, жандармерия, хеликоптер и дрон. Едната от версиите е, че може да се е самоубил, след като е ликвидирал Милена. Другата обаче е, че той е изключително хитър, опасен и въоръжен. МВР отново повтаря - всеки, който