Стоянов: Неуспели политици си търсят "ала-бала" вътрешен министър

Благодари на хората за подкрепата

Новини
12:47 - 12 Август 2024
1917
Стоянов: Неуспели политици си търсят "ала-бала" вътрешен министър

Полицаи се събраха на мирна демонстрация пред Народното събрание. По думите им тя е срещу опита МВР да бъде употребено за политически цели.

“Най-напред искам да благодаря на всички хора, които са тук, зад мен, както и на тези в останалите части на страната. Благодаря им за това, че те ще се опитат да се противопоставят на неистовите желания на някои провалени политици да овладеят системата на МВР. Те ще се опитат да я използват като политическа дъвка и боксов чувал, на който да се упражняват”, каза вътрешният министър Калин Стоянов, който отиде при колегите си.

„През последните дни станахме свидетели на това как неуспели политици търсят вариант да си намерят „ала-бала” министър. Вчера видяхме как някои от тези политици започнаха да обясняват какво са имали предвид за това, че евентуално на последните избори били закупили 35 000 гласа. Искам да ги попитам как достигнаха до тази цифра, и то когато предстои сформиране на служебно правителство? Вероятно с помощта на някой „ала-бала” калкулатор”, заяви Стоянов.

Снимки: Lupa.bg