Светкавица "разкрива" НЛО над Кайро

Видео показва светещ диск по време на буря

Мистика
14:36 - 23 Май 2022
3857
Светкавица "разкрива" НЛО над Кайро

Интересни кадри с НЛО във формата на диск са получени от очевидци в Кайро, Египет, а след това са публикувани от изследователи на темата за извънземен живот в САЩ. Кадрите са заснети на 10 май 2022 г.

Мъжът, направил видеото, твърди, че не е видял НЛО на живо, а само на екрана на камерата. Той шофирал по време на гръмотевична буря, когато се появил проблясък в небето пред колата. Започнал да се появява светещ обект с форма на диск, като с всяка секунда дискът ставал по-ясен. Това се вижда от кадрите, заснети от спотника на шофьора.

Според уфолога Скот Уоринг обектът не е отражение върху предното стъкло на автомобил., а съвсем реално НЛО. Уоринг припомня, че Кайро има древна връзка с представители на извънземни цивилизации, които вероятно са истинските строители на египетските пирамиди.

Вероятно светкавиците са причина НЛО-то да стане видимо за видеокамерата. Може би е имало някакъв вид повреда в системата на устройството, което осигурява невидимост. Уфологът не изключва възможността пирамидите да привличат мълнии, като по този начин извънземните машини презареждат батериите си.