Светлана Гущерова остана без златни съдове, готви в загорели

Любопитно
16:19 - 08 Април 2020
3820
Светлана Гущерова остана без златни съдове, готви в загорели

Кризата май се е отразила на джоба на Светлана Гущерова и най-вече на мъжа й Христиан. Ако преди милионерската съпруга готвеше в съдове със златни нишки и използваше кристални чаши, то днес бившата плеймейтка приготвя вечери в загорели тави, забеляза Lupa.bg.

Тавата на Светлана е сякаш от детството на мъжа й

Откакто се омъжи за милионера Христиан Гущеров, силиконовата красавица се опитва да бъде примерна съпруга и уважавана дама в обществото. Всеки ден тя прекарва по няколко часа в кухнята на баровския им дом в софийския квартал „Бояна”. Светлана се похвали с последния си кулинарен шедьовър - пица, но не малка и постна, а богата, че да нахрани мъжа си. 

Настояща милионерска съпруга показа как приготвя пицата, но Lupa.bg забеляза, че Гонзовица използва доста стара и загоряла тава, нищо общо с комплектите за хранене, с които се похвали преди няколко месеца в „Черешката на тортата”.

В кулинарното шоу Гущерова показа палатът в "Бояна", бижутата, картините на стари майстори, порцеланови и златни украшения и огромно яйце на „Фаберже”. Почти всички съдове, в които Светлана приготвяше вечерята, бяха със златни нишки. Тя сервира храната в лимитирана посуда на „Цептер”, сребърни прибори и кристални чаши, който май вече липсват от дома им или просто ги вадят само за специални поводи, а иначе се хранят в посуда от детството на Христиан Гущеров.

В "Черешката на тортата" Гонзовица демонстрира невиждан лукс