Тачо на Калканджиева освободен от ареста срещу 5 000 лв. гаранция

Стефан Манов се сдоби с обвинение за дребно хулиганство, след като ступа съсед

Актуални новини
17:00 - 18 Април 2020
18344
Тачо на Калканджиева освободен от ареста срещу 5 000 лв. гаранция

Съпругът на Евгения Калканжиева Стефан Манов – Тачо, който бе задържан вчера вечерта от полицията е бил освободен преди минути срещу 5 хил. лева гаранция, съобщи сайтът Nbox.

На Манов е повдигнато обвинение за дребно хулиганство.

Тачо попадна зад решетките, след като се сби с негов съсед без адресна регистрация, който бил недоволен, че пускал музика на комшиите в блока.

„Арестуваха мъжа ми Стефан Манов – Тачо. Ужасът се разиграл вчера около 18 часа, след като Тачо и негови приятели се поздравявали със съседи отсреща, като си пускали музика един на друг. Комшията отдолу обаче се подразнил и се изрепчил на Стефан. След размяна на обиди Тачо му забил една тупаница, а той има тежка ръка”. Това разказа бившата миска по повод ареста на съпруга си по-рано днес ексклузивно пред Lupa.bg.

Шестата по хубост подчерта, че не е присъствала на каубойското парти. „Бях с детето в друго жилище, не съм свидетел, звънях на приятели, за да питам за подробностите”.

Всъщност съседът, понесъл юмрука на Тачо, е пришълец в кооперацията, където живеел при доста по-възрастната си любовница. Мъжът създавал проблеми на целия вход, но до вчера се разминавал безнаказано за своеволията си.

„Живее тук от около 3 месеца, за това време успя да се скара с всички съседи. Важно е да се каже, че по време на карантината сприхавият комшия обитава жилище, в което не е адресно регистриран. Въпреки това се дърля с всички, все нещо не му е наред. Е, вчера Тачо му намести чакрите, но сега дреме в килията на Шесто РПУ”, доволен е друг съкооператор на Жени и Тачо.

„По-рано днес ми звъня дознателка да ме разпитва, после щяла да докладва на прокурор. Опасявам се, че може да го оставят под ключ до вторник, до първия работен ден след Великден”, кахърна е Калканджиева.