ТАЙНАТА Е РАЗГАДАНА: Колко може да изтрае без секс Кобилкина? (ВИДЕО 18+)

Незадоволената жена е по-опасна от терорист

През ключалката
15:59 - 05 Август 2022
8291
ТАЙНАТА Е РАЗГАДАНА: Колко може да изтрае без секс Кобилкина? (ВИДЕО 18+)

Сексоложката Наталия Кобилкина отдавна разкрива тайните на интимния живот пред хиляди незадоволени дани срещу огромни хонорари. Най-после обаче научихме и подробности за нейните лични преживявания - рускинята разказа във видео, публикувано в мрежата, за тежкия си период, който е прекарала без мъжа си и без секс.

Тя се чуди как някои жени издържат дълго време без това удоволствие. Според Кобилкина, по-лесно е да се преговаря с терорист, отколкото с незадоволена жена.

Наталия Кобилкина е родена на 23 ноември 1983 г. в Ростов на Дон, тогавашен СССР. Родителите ѝ са потомствени лекари. Има две сестри. От малка се интересува от психология, започва да посещава едни от първите тренинги по личностно развитие в Русия. На 18 години прави първия си непрофесионален семинар в руско-американски проект по комуникация между студенти. Завършва бизнес психология и клинична психология в руския Научноизследователски институт по семейна психотерапия и медицинска психология и започва да работи в сферата на човешките ресурси. В Москва се запознава с българина Делчо Добрев, израснал и завършил образование в Русия. Женят се през 2007 г. и идват да живеят у нас.

Името на Кобилкина нашумява след няколко телевизионни изяви - в “Шоуто на Слави” води рубриката “Мъжът и жената интимно”, редовно се появява в “Горещо” и участва в “Денсинг старс”. През 2017 г. започва поредицата епизоди “Сладки свалки” с репортера Дани Петканов и няколко авторски рубрики в различни медии. Издава седем книги със съвети за секс и щастливи отношения. Междувременно вече се е развела с българския си съпруг и през 2017 г. се омъжва за гръцкия бизнесмен Такис Дретакис. През февруари 2019 г. им се ражда син и се установяват в Атина.

Разкрепостеното поведение на сексоложката и темите табу, които не се свени да коментира, бързо ѝ спечелват симпатиите на по-освободените българки, които започват да посещават семинарите ѝ за любов, увереност и сексуални практики, някои от които се организират на далечни екзотични дестинации. Спечелва и мъжката аудитория не само заради пикантните съвети, които дава, но и заради предизвикателната си външност.