Тартор от агитката: Левски е политически заложник от години

Бих протестирал на стадиона, заяви Адриан Петров от фракцията "Ултрас Левски"

У нас
13:30 - 24 Януари 2020
10903
Тартор от агитката: Левски е политически заложник от години

Тарторът на фенската фракция "Ултрас Левски" Адриан Петров не остана доволен от срещата в Министерски съвет по повод бъдещето на сините. По думите му клубът отново е въвлечен в политически и икономически процеси.

"Левски е политически заложник през последните 6-7 години. На тази среща зададох конкретни въпроси - случайност ли са медийните изяви на едни други хазартни босове и проектозаконът на Валери Симеонов? Противоречи ли той на конституцията? И няма ли да доведе до огромни загуби заради искове към държавата. Отговориха, че най-вероятно е случайно и също така, че ще се провери дали има противоречие. Как та е предложено преди да е проверено?", попита привърженикът на сините

"За първи път Левски има собственик, който заявява, че парите са негови. Беше потвърдено и от финансовия министър. Голяма част от финансирането на Левски става под формата на дарения и така не се утежнява финансовото състояние на клуба. А пред Левски все още има опасност от фалит. Голяма част от левскарите им омръзна любимият клуб да бъде разменна момента в политически и икономически игри. На базата на това, което чух и видях, това е поредната схема, свързана с любимия ни отбор. Казвам това в качеството си на гражданин и фен на Левски. Подкрепям това ръководство и начинът, по който се управлява. Лично аз бих подкрепил протести на стадиона", каза още Петров.

Снимка: Lap.bg