Теодора от „Фермата” се развежда

Нещо за четене
15:09 - 01 Март 2022
11855
Теодора от „Фермата” се развежда

Теодора Дякова, която участва в последното издание на риалити шоуто „Фермата“, е в развод с бившия футболист Танко Дяков. Смуглата заралийка е напуснала мъжа си заради друг участник от шоуто – Пламен Пеев.

Кметският син си хареса Теди още в шоуто, но тя се дърпаше и ревеше, че не го иска и си има мъж. Дякова дори призна, че със съпруга й искат да имат второ дете, но след излизането си от шоуто се отдаде на купони, нощен живот и общуване с част от другите участници. Именно така е припламнала искрата между Теди и Пламен, пише „Уикенд”. Красавицата е особено близка и с Виктор, като според някои има връзка с него, а не с кметския син от Ябланица.

Танко Дяков и Теодора вече не са приятели в социалните мрежи и дори и общите им снимки са изтрити. В графата семейно положение той вече е написал „необвързан“. Според близки до семейството Танка, както му казват, от няколко месеца се грижи сам за дъщеря им Ема в Чикаго. Момиченцето бе в България за рождения ден на майка си, който бе в началото на месеца. След това Ема е заминала за САЩ, където живее с баща си и баба си. Самата Теди често признаваше в интервютата си след края на формата, че мисли за трайно прибиране в България, където иска да развива бизнеса си с бижута. Тунингованата красавица е претърпяла промяна след „Фермата” и се е отдала на любов с Пламен, захвърляйки семейните ценности, за които не спираше да говори в риалити шоуто.

Кметският син Пламен си хареса Теди още в шоуто

Футболистът от Стара Загора замина за САЩ преди 7 години, като се реши да емигрира именно заради жена си, чиято майка от много години живее в Америка, и покани семейството при себе си. Участието на Теодора във „Фермата” се оказа пагубно за семейството й. Риалити форматите се отразяват зле на семейните двойки, като до момента редица известни и не толкова популярни лица се разведоха след „Биг и ВИП Брадър”.

Пламен, който хлътна по Теди още в шоуто, бе сред най-атрактивните красавци в риалитито. Той не спираше да демонстрира впечатляващата си физическа форма. 32-годишният ерген влезе с визитка на бунтар, който се опълчил срещу майка си, като се отказал от кариерата си в София и се прибрал в родната си Ябланица. Той се противопоставил на религиозната си баба, като се отрекъл от Господ, призна Пламен, който успя да прелъсти Теодора и двамата дори вече живеят заедно.