Терзиев: Бойко може пак да се е пошегувал, че ще ме подкрепи

Надеждата ми е хората да разберат, че силата е в тях. Много от манипулациите отказват хората да гласуват-заяви кандидатът за кмет

Актуални новини
09:14 - 05 Ноември 2023
3761
Терзиев: Бойко може пак да се е пошегувал, че ще ме подкрепи

Кандидатът за кмет на ПП-ДБ за София Васил Терзиев гласува. Той пристигна точно в 9 часа в изборната си секция в столичния квартал "Младост", а опонентката му Ваня Григорова упражни първа правото си на вот още в 7,30 ч сутринта в кв. "Христо Ботев".

Много важно е и кои ще са районните кметове, напомни Терзиев.

Следващият поправителен е след 4 години, много важно е всеки да участва в управлението на града със своя глас, призова Терзиев. Той е гласувал с машина.

Видяхте какво се случи миналата неделя - над 500 хил. невалидни гласа е ненормално, това са 15-16% от всички. Оказа се и че в това училище има секции, в които съм с нула гласа. Всеки един глас обезсмисля това, което се случва като безобразия по веригата. Гласувайте, призова отново той.

По думите му всеки, който е имал доверие в машинното гласуване, не го е загубил.

„Надеждата ми е хората да разберат, че силата е в тях. Много от манипулациите отказват хората да гласуват”, заяви още Терзиев.

За коментара на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че ще го подкрепи без особено желание, той каза, че Борисов всеки ден се шегува.

Той ще работи да няма хора и райони втора ръка. Според него всеки един глас обезсмисля безобразията по веригата.