Тестовете за COVID-19 в ЦСКА - отрицателни

Спорт
17:25 - 23 Септември 2020
983
Тестовете за COVID-19 в ЦСКА - отрицателни

От ЦСКА обявиха, че всички тестове за коронавирус, направени в клуба преди мача от третия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Б36 Торсхавн, са отрицателни.

"Армейци, 

днес старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде пресконференция, след което заедно с отбора се отправи към базата в Панчарево за лагер-сбор, където следобед тима ще направи тренировка преди утрешния сблъсък срещу Б36 (Торшавн) от Фарьорски острови. Футболистите са здрави и се готвят на пълни обороти за изключително важния мач. От групата отсъства единствено Петър Занев, който все още не е напълно възстановен от COVID-19, а задължителните тестове от УЕФА на всички останали наши момчета са отрицателни и ще са на разположение за предстоящия мач.

ЦСКА пусна в продажба виртуални билети и за третия си домакински мач в Лига Европа срещу състава на Б36 (Торшавн). Двубоят от третия квалификационен кръг на турнира е насрочен за 24 септември (четвъртък) от 20:00 часа на "Армията" и заради пандемията от коронавирус ще се играе пред празни трибуни (при закрити врата)", написаха от "Армията" на сайта си.