Тежък удар за Дебора - отнеха ѝ книжката и колата

Може да вляза и в затвора, жалва се певицата

Новини
14:32 - 23 Май 2024
7610
Тежък удар за Дебора - отнеха ѝ книжката и колата

На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард "Черни Връх". На място ѝ бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок.

Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. Това накратко е историята ѝ с досега със закона, но самата Дебора отрича това да е било така.

Сега колата ѝ е отнета.

Има голяма вероятност да вляза в затвора. Законът предвижда лишаване от свобода между 1 и 3 години, а изпълнителката е силно притеснена какво ще се случи с 5-годишния ѝ син.

Аз не пия алкохол от почти 6 години. За тези промили аз трябва да се влача. Вечерта изпих 5 чаши вино с приятели, а след това – доста силно приспивателно. Спах 5-6 часа и се качих зад волана, разказва 33-годишната певица.

Да, усетих че не ми е добре сутринта, едно такова махмурлийско, но исках да си свърша нещата и да се прибера да си почивам.

Аз изпаднах в шок след удара, станах малко агресивна.

Дебора е категорична, че не се е качила зад волана пияна, а просто организмът ѝ по-бавно разгражда спиртните напитки. „От 4 месеца пия лекарства срещу паник атаки и лекарства за епилептични пристъпи, които действат на паник атаките.

Професията ми е такава, че постоянно пътувам, постоянно шофирам, никога не съм си позволявала да се кача пияна зад волана, да застрашавам нечий човешки живот.

Това не е първи скандал около нея. Доста бурни отношения е имала през годините с много хора.