Тинейджърът пророк : През 2022 пандемията свършва , но трудно

Мистика
08:55 - 22 Декември 2021
8196
Тинейджърът пророк: През 2022 пандемията свършва, но трудно

Тинейджърът ясновидец Абигия Ананд от Индия, който през 2019 г. предсказа ковид пандемията, обяви пророчеството си за настъпващата 2022 г. Според него животът най-накрая ще се върне към предишния си ход, но промените ще стават постепенно и с известни трудности.

„Периодът между декември 2021 г. и април 2022 г. ще бъде много важен. Той ще засегне следващите 400 години", казва Ананд, но не дава много подробности в тази връзка.

Поради постоянни мутации в близко бъдеще, нито едно лекарство няма да помогне за справяне с корона вируса, казва Ананд. Той обяснява, че човешката имунна система може да работи по-добре от всяко научно изобретение. Силно препоръчва на хората от всички възрасти да водят здравословен начин на живот и да закаляват тялото. Тийнейджърът съветва да станат редовни заниманията със спорт, храната да е предимно растителна и да се прекарва повече време на открито.

„Събирайте дъждовна вода. Ако е възможно, научете се как да получавате енергия с помощта на слънчеви панели или генератор “, съветва тийнейджърът.

Младият мъдрец е на мнение, че човечеството трябва да бъде по-внимателно с развитието на изкуствения интелект. Той смята, че всякакви технологии, в частност 5G, могат да доведат до още по-големи трудности за човечеството - без да имат епидемичен характер, но със значително по-големи и сериозни последици. Ананд обаче предупреждава, че човечеството вече е пуснало тези технологии в живота си, смята ги за ценни и процесът няма да може да бъде спрян.