Тити подаде жалба: Мутрата Любо Младежа ме заплашва!

Футбол
09:53 - 06 Април 2023
5591
Тити подаде жалба: Мутрата Любо Младежа ме заплашва!

Бившият член на УС на Левски и президент на баскетболния тим на "сините" - Константин Папазов, изригна срещу един от най-големите фенове на столичани. Става дума за Любомир Костадинов, по-известен като Любо Младежа.

Папазов публикува дълъг пост в социалната мрежа. В него специалиста по баскетбол ругае лицето Костадинов и сипе куп обиди по негов адрес.

В същото време Тити се оплака от тормоз от фена на "сините". По думите му популярният запалянко нееднократно е заплашвал Папазов. Наложило се дори Тити да подава жалба в полицията.


Ето пълния пост на Тити: 

"Този тормоз преживявам вече 2 г. и 9 месеца. СМС-ите са повече от 50. Никой не се съмнява в техния "високо интелигентен и морален стил". Търпях до момента, в който беше намесена моята покойна майка! На другия ден отидох и подадох жалба. Не от страх, а защото вече повече от 30 г. държавата се управлява мутренски и рано или късно това трябва да спре.

Г-н Костадинов, дали моят живот е жалък или не, показва отношението на хората към мен. С това, че ежедневно ме спират да разговарят и снимат с мен, да споделят радост или тревога, показва, че аз съм стигнал до сърцата им.