Тоца пред задушаване от силикон (СНИМКИ)

Нещо за четене
17:06 - 26 Април 2022
7533
Тоца пред задушаване от силикон (СНИМКИ)

Носителката на титлата „Мис България 2009” Антония Петрова задмина Джулиана Гани по огромни силиконови бомби. Блондинката, която се представя като госпожа Батинкова, е напълнила пазвата си до пръсване и вече спокойно може да се състезава в Книгата на рекордите на Гинес за най-големи гърди. Lupa.bg забеляза, че Тоца буквално е пред задушаване заради големите си бобми, демо на пластичен хирург. 

Антония е заприличала на френската порно актрисата Лола Ферари, която имаше 22 пластични операции и е собственикът на най-голямата гърда в света. Легендата за порно индустрията почина на 37 години. Причината за смъртта на Лола Ферари и обстоятелствата на трагедията не станаха известни, но се твърди, че е заради многото й корекции на бюста. 

Петрова се препича на Малдивите с мъжа си Ивайло Батинков и сина им Благовест, като пуска снимки по бански, а почитателите й я разкритикуваха, че пластичният й хирург е за съд, защото я е обезобразил. Лицето, устните и гърдите на миската са потресаващи. Тя изклежда като 50-годишна тунингована мумия, но не и като 37-годишна жена. 

"Никога не е била красавица, но преди изглеждаше доста прилично. От 1-2 години е започнала с интервенциите по лицето си и се загрози ужасно много" - коментират последователи на Батинкова.