Том Круз заряза руското си гадже дни след като се запозна с децата й

Шоу
19:10 - 22 Февруари 2024
10686
Том Круз заряза руското си гадже дни след като се запозна с децата й

Том Круз се е разделил с руската си приятелка Елсина Хайрова само няколко дни след като се е запознал с децата й, съобщават британски медии.

Според информацията 61-годишният актьор от "Топ Гън" и 36-годишната Елсина, която е бивша съпруга на олигарха Дмитрий Цветков, са се срещнали за първи път миналия декември, по време на парти в Мейфеър.

Сега, обаче, няколко месеца по-късно, сериозно се заговори, че пътищата им са се разделили. Твърди се, че Том е решил да сложи край на връзката им, но искал двамата да останат приятели, тъй като живеят в една и съща сграда в Лондон.

"Да приключат нещата с лоша нотка би било неудобно особено ако се сблъскат в асансьора", каза източник пред The ​​Sun. "Няма лоши чувства между тях, просто за Том връзката им достигна до етап, в който не вижда как биха могли да я развият още повече."

Елсина има син и дъщеря от предишния си брак с руския олигарх и търговец на диаманти Димитрий Цветков. Тя е дъщерята на Ринат Хайров, водещ руски политик, чието състояние се оценява на 5 милиарда паунда и е близък съюзник на президента Путин. 

Новината за раздялата им идва след като миналата седмица беше съобщено, че Том "се сближава" с Елсина и редовно прекарваше нощи в нейния шикозен апартамент в Лондон.