Топ убийцата на наркобоса Ел Чапо умря мистериозно (СНИМКИ)

Красавицата Клаудия Феликс била начело на наказателния отряд в наркокартела „Синалоа”

Крими
13:02 - 18 Септември 2019
18164
Топ убийцата на наркобоса Ел Чапо умря мистериозно (СНИМКИ)

Топ убийцата на наркобос №1 в света Хоакин „Ел Чапо” Гусман, получила прякора „Ким Кардашиян на мафията”, е починала в леглото на любовника си при мистериозни обстоятелства.

Клаудия Очоа Феликс е наричана от престъпниците „Императрицата на антракса”. Тялото ѝ било открито в къща в град Кулиакан, намиращ се в северозападния щат Мексико. Според местни медии младата жена починала от задушаване през нощта.

Не е ясно обаче дали задушаването не е насилствено. Докладът на местната полиция сочи, че през нощта убийствената красавица била в местен клуб, а после се прибрала в къщата на любовника си. Мъжът обяснил, че опитал да я събуди, но след като не успял се обадил на линейка. Тялото ѝ било транспортирано в болница, за да му бъде извършена аутопсия. В кръвта ѝ са били открити алкохол и наркотици.

Докладите на полицията сочат, че Клаудия е била женена за наркотрафикант, работещ за картела „Синалоа”, с когото имат три деца. След като гангстерът бил арестуван, Хоакинг „Ел Чапо” Гусман ѝ поверил ръководството на отряда за разстрел на своя картел.

Превод от в. "Сън"