Тошо Куката няма срам: Обвини вързаното като куче момче, че било проиграло на хазарт 160 хил. лева

Общество
16:56 - 30 Септември 2024
1655
Тошо Куката няма срам: Обвини вързаното като куче момче, че било проиграло на хазарт 160 хил. лева

Две нови обвинения към разхождания като куче в пловдивски мол Денислав Делчев отправи инфлуенсърът Тодор Чалъков, известен като Тошо Куката. Според него младежът играел хазарт и пръснал 160 хил. лв., които получил като дарение. Позова се на "мой човек в банката". 

Процесът срещу Куката, колегите му Петко Караилиев-Чеченеца и пловдивчанина Стоян Карапанов вече е на финалната права, но беше отложен, тъй като адвокатът на Чалъков Георги Кутрянски по същото време беше на друго дело. По тази причина заседанието беше отложено за 5 ноември. 

Тримата инфлуенсъри бяха арестувани през април м.г., след качено в интернет видео, на което разхождат Денислав из търговския център с колан на врата. Инфлуенсърите се сдобиха с обвинения в хулиганство. 

След заседанието днес Тошо Куката пусна в съда клип, на който твърди, че показва как Денислав играе на онлайн казино. "Значи цяла България му преведохте пари на този измамник, които той изигра", каза Чалъков. По думите му дарените средства са 160 хиляди лева, а всичко било измама. На предишни заседания Куката също е хвърлял подобни обвинения, но тогава сумата беше далеч по-малка - 80 000. 

На въпрос "Откъде знаете каква е сумата", Тошо отговори: "Проверил съм, имам човек в банката". Инфлуенсърът продължава да твърди, че Денислав сам е поискал да участва във видеото, а не е бил принуден. “Стоян му е казал, че ние взимаме по 5000 лв. хонорари и искаше и той такива”, категоричен е Куката.