Тотото въстана срещу Весела Лечева (ВИДЕО)

Десетки излязоха на протест срещу политиката на служебната спортна министърка

Спорт
16:28 - 10 Октомври 2022
4139
Тотото въстана срещу Весела Лечева (ВИДЕО)

Десетки служители на Спортния тотализатор излязоха на протест пред сградата на държавната лотария. Те са недоволни от политиката, осъществявана от служебния министър на спорта Весела Лечева. За акцията съобщи бившият министър на спорта Радостин Василев, който сподели и видео от протеста във своята фейсбук страница и коментар на един от служителите, който гласи:

„Най-неадекватното управление на Тотото, назначено от служебния министър Весела Лечева, извади на протест десетки служители пред сградата на спортния тотализатор. Безумието на служебния кабинет на Румен Радев продължава с пълна сила.

Под ножа вече падат и обикновени регионални мениджъри и служители с десетки години трудов стаж, доказали се като професионалисти. Колежките се оплакват от репресии и заплахи от новоназначеното ръководство на БСТ, ако не мълчат и не изпълняват чинно заповедите на новите шефове Ангел Иванов и Таня Андреева.

Уволняват се незаконно служители и се назначават отново герберски калинки без образование. Това е управлението на Весела Лечева – успешен спортист, продажен ръководител. Вън от Тотото….“